Teknik Destek

Xiaomi Qcn Düzenleme

Xiaomi Qcn Düzenleme

Daha önce paylaştığımız Xiaomi Tool ile Qcn düzenleme yi nasıl yapacaksınız onu anlatacağım. Programa BURADAN ulaşabilirsiniz. Detayları ile Xiaomi Qcn Düzenleme;

imei repair için xiaomi tool programı sadece bilgi amaçlıdır. Persist dosyası silinen kullanıcıların onarım amacı ile geliştirilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yasak olan IMEI REPAIR işleminde sadece bilgilendirme amaçlı paylaşım yapılmaktadır. Farklı kullanımlarda sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Qualcomm işlemcili cihazların hepsinde çalışmaktadır. Şuana kadar denenen telefon modelleri: Mi 9T Pro, Mi 9T, Redmi Note 5, Redmi Note 8, Redmi Note 9 Pro dur.

 

1. Xiaomi repair tools açınız.

1. Xiaomi repair tools açınız.
1. Xiaomi repair tools açınız.

2. Qcn kısmından indirdiğiniz veya yedek aldığınız qcn seçin.

Not: Sadece sim 2 yapmak isterseniz üstteki 1 seçeneğine tıklayın.

2. Qcn kısmından indirdiğiniz veya yedek aldığınız qcn seçin.
2. Qcn kısmından indirdiğiniz veya yedek aldığınız qcn seçin.

3. Oluştur diyoruz.

İşlemler tamamdır. Yukarıda Belirttiğim gibi;

Programa BURADAN ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro imei Repair 

 

 

ikincielfiyat

ikincielfiyat.com 2008 yılında istanbul içi hizmet vermeye başlamıştır. Vizyon olarak benimsediğimiz altın kural müşteri memnuniyeti ve sürekliliktir. 2008 den bu yana sayısız cihaz satın alımını %100 müşteri memnuniyeti ile gerçekleştirdik. Satmak istediğiniz Telefonunuzu, note bookunuzu, laptopunuzu, bilgisayarınızı, fotoğraf makinenizi, oyun konsolunuzun resimlerini bizlere 0 (552) 453 51 52 numaralı whatsapp hattımızdan gönderin teklif verelim kabul ederseniz adresinizden 30 dakika içerisinde nakit olarak alalım. (✔) En yüksek Fiyat (✔) Anında Nakit ödeme (✔) 30 Dakikada Satın alım İstanbulda her noktaya hizmet vermekteyiz.

3 thoughts on “Xiaomi Qcn Düzenleme

  • Viski Fiyatları
    Sürekli Güncel Viski Fiyatları
    9 Haziran 2021 Tarihinde Güncellendi. Viski Fiyatı, Viski güncel fiyat listesi araması yapan takipçilerimiz için zamlı viski fiyatı ne kadar oldu sorusunun cevabını marka marka ayırarak hangi Viski fiyatı ne kadar sorunuza en güncel bilgileri derledik. En ucuz ve en pahalı Viski fiyat listemizde Viski markaları ve tekel büfe, migros, metro ve carrefoursa gibi mağazalardan viski satış fiyatları listesi özellikle tek tek gezilerek hazırlandı. İşte güncel viski fiyatları sizlerle.

    Yanıtla
  • Pug Fiyatları arayışı içindeyseniz doğru yerdesiniz. Sizler için güncel Pug fiyat bilgisine ulaştık ve mağazalardan aldığımız fiyat doğrultusunda bu yazımızı paylaştık. Ülkemizde birçok ürün pandemi nedeniyle zamlandı. Petshoplar da güncel zamlardan etkilendi. Peki Güncel ve Zamlı Pug Fiyatı 2021 yılında ne kadar olacak ? Bu yazımızda güncel Pug fiyat bilgisi yer almaktadır. Pug fiyatı 2021 yılı içerisinde güncel ve doğru olarak mağazalarından öğrenilmiştir.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir