Oyun

Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak

Epic Games, Önümüzdeki Hafta 70 TL Değerindeki Popüler Oyunu Ücretsiz Yapacak

Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak,

Epic Games, önümüzdeki hafta ücretsiz sunacağı oyunu açıkladı. Yapılan açıklamalara göre oyuncular, önümüzdeki hafta MudRunner’a ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Her hafta kısa süreliğine ücretsiz yaptığı oyunlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Epic Games, bu hafta iki oyunu ücretsiz yaptı. Elite Dangerous ve The World Next Door’u ücretsiz sunan şirket, bununla birlikte önümüzdeki hafta ücretsiz sunulacak oyunu da duyurdu.

26 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak erişilebilir olacak oyun MudRunner oldu. Steam’de 70 TL’den satılan oyun, oyunculardan olumlu yorumlar almayı başardı.

MudRunnernasıl bir oyun? Epic Games 70 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Yapacak

Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak
Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak

Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan MudRunner, 2017’de karşımıza çıkmıştı. Steam’deki incelemelerde “Çok Olumlu” alan MudRunner, Sibirya’nın o soğuk ve çamurlu yollarında kamyon sürüp yük taşımayı seven simülasyon meraklılarını memnun edecek. Gerçekçi fizik motoruna sahip MudRunner, aslında serinin ikinci oyunu. Spintires ismiyle çıkış yapan ilk oyunda da oyunculara yepyeni bir zorluk seviyesi sunan Saber Interactive, bu zorlu koşulları MudRunner’da da fazlasıyla sağladı. Şimdiden söyleyelim; Mudrunner kesinlikle kolay bir oyun değil. Kamyonunuzu çamurun içine sürüklediğinizde neler yapmanız gerektiğini çok iyi bilmeniz gerekiyor. Aksi taktirde aracınızı çamura saplayıp yardım almak zorunda kalabilirsiniz.

MudRunner sistem gereksinimleri

Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak
Epic Games 70TL Eden Oyunu Ücretsiz Yapacak

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10
  • İşlemci: Intel® Pentium Çift Çekirdek 2.0GHz veya eşdeğeri
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT veya eşdeğeri

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10
  • İşlemci: Intel® Core 2 Duo 2.5GHz veya eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri

Peki sizler önümüzdeki hafta ücretsiz edinilebilir olacak oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca, daha önce pek çok kez şahit olduk ki Epic Games bazı haftalarda sürpriz bir şekilde birden fazla oyunu bedava yapabiliyor. Yani önümüzdeki hafta bu iki oyunun yanında başka oyunları da ücretsiz olarak görebiliriz.

ikincielfiyat

ikincielfiyat.com 2008 yılında istanbul içi hizmet vermeye başlamıştır. Vizyon olarak benimsediğimiz altın kural müşteri memnuniyeti ve sürekliliktir. 2008 den bu yana sayısız cihaz satın alımını %100 müşteri memnuniyeti ile gerçekleştirdik. Satmak istediğiniz Telefonunuzu, note bookunuzu, laptopunuzu, bilgisayarınızı, fotoğraf makinenizi, oyun konsolunuzun resimlerini bizlere 0 (552) 453 51 52 numaralı whatsapp hattımızdan gönderin teklif verelim kabul ederseniz adresinizden 30 dakika içerisinde nakit olarak alalım. (✔) En yüksek Fiyat (✔) Anında Nakit ödeme (✔) 30 Dakikada Satın alım İstanbulda her noktaya hizmet vermekteyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir