inceleme

TP-Link VR2100 İncelemesi

TP-Link VR2100 İncelemesi: Evdeki Kablosuz Cihazlarınız Bayram Edecek

Süper VDSL desteğiyle teorik ADSL bağlantı hızını 350 megabite kadar çıkarabilen TP-Link VR2100, üçlü anteni ve desteklediği standartlarla evinizin ortasında kablosuz cihazlarınız için adeta bir ziyafet sofrası kuruyor. TP-Link VR2100 İncelemesi

 

TP-Link VR2100 İncelemesi
TP-Link VR2100 İncelemesi

TP-Link VR2100 İncelemesi

 

 

Uzun zamandır modemimin bağlantı arayüzüne bakmadığım için evde kaç tane kablosuz cihaz olduğunun farkında bile değildim. Bir gün bir bahaneyle bakmam gerekince çok şaşırdım. Modemi açtığım anda en az 10 tane cihaz annesinin memesine sarılan yavru kedi gibi kablosuz ağa yapışıyor. Hanımın telefonu, benim telefonum, televizyon, Chromecast, tablet, VR gözlük, akıllı saat hepsi birden aynı anda çullanıp birer IP adresi alarak veri çekmenin peşinde. Kendi halinde bir kullanıcı olmama rağmen misafiri test ürünleri derken bugüne dek 50’nin üzerinde farklı cihaz kablosuz ağıma uğrayıp MAC adresini hatıra olarak bırakmış. Olmuş mu ya gerçekten o kadar?

Bunca yükün altından kalkmaya çalışan modem de Türksat’ın yıllar önce hatla birlikte verdiği bir kutu. 5GHz Wi-Fi bağlantı özelliği bile yok. Yazık, kaç kere “100 megabit vaat ediyorsunuz hız testinde 25’in üstünü göremiyoruz” diye Türksat’ı aramıştık da sonunda modemin sinyali doğru dürüst dağıtamadığı ortaya çıkmıştı. Özellikle daha önceki TP-Link Powerline incelememizde bunu gayet net olarak görmüştük, adeta ufkumuz açılmıştı.

TP-Link, geçtiğimiz hafta TP-Link VR2100 modeli ADSL modem ve kablosuz yönlendirici kombosunu test için gönderince bana da ortalığı toparlama fırsatı doğdu. Ne de olsa birinci önceliğim olan bilgisayarların bağlantı sorununu powerline ile çözmüştüm ama kablosuz sistemler kendi yağında kavrulmaya devam ediyordu. Cihazdaki üç tane anteni görünce hah dedim, galiba nihayet Wi-Fi sinyalini evin her tarafına iletecek güçte bir şeyle karşı karşıyayım.

İsteyene Modem, İsteyene Kablosuz Yönlendirici

TP-Link VR2100 aslında Süper VDSL desteğine sahip ve destekleyen altyapılarda 350 megabite kadar bağlantı vaadi sunan bir ADSL modem. Ama bende Kablonet var, dolayısıyla modem tarafında bir yorum yapma şansım yok. Aslında kablo bağlantılı modelleri görsellerde görüyorum ama Türkiye’ye getirmiyorlar. O yüzden bunu bir router, yani kablosuz yönlendirici olarak kullanabilirim diye düşündüm. Kağıt üzerinde özellikleri gayet zengin. 1733 Mbps’e kadar kablosuz bağlantıyı destekleyen 2,4GHz – 5GHz otomatik frekans geçişine sahip, daha az parazit ve daha düşük gecikme süresi vaadi var, istediğim yöne çevirebildiğim 3 tane anteni var. Günün birinde lazım olursa kapsamı artırmamı sağlayacak TP-Link OneMesh desteği de var, güzel.

 

Cihazı alıp elektriğe bağladım, modemden çıkan Ethernet kablolarından birini VR2100’e aktardım. Üzerindeki kart yardımıyla yönlendiricinin kablosuz ağına bağlandım, 192.168.1.1 adresinden web tabanlı yönetim arayüzüne girdim. Burada yapılandırma ayarlarını adım adım halletmenizi sağlayan bir sihirbaz çıkıyor. Onu geçtim, kablosuz ağı otomatiğe alıp SSID ve şifresini modemdeki ağın aynısı yaptım ki tüm cihazlara yeniden kablosuz ağ öğretmek zorunda kalmayayım. Son olarak da asıl modemin kablosuz ağ yayınını kapatarak kablosuz cihazları yeni cihaza bağlanmaya zorladım, hepsi bu.

Kullanımda bir şey fark etti mi? Etti, hem de baya. Özellikle 5GHz bağlantı desteğine sahip akıllı telefon, VR gözlük gibi cihazlarım uygulama güncellemelerini saniyede 10 megabaytlık lokmalar halinde almaya başladı. Yatak odasında Netflix seyretmek için kullandığım ve modeme en uzak cihazlardan biri olan Chromecast ikide bir ağa bağlanamıyorum hatası vermeyi bıraktı. Cihazlar arası bağlantıda da bant genişliğinin artmasıyla Oculus Quest VR gözlüğüm kablosuz masaüstü bağlantısında görüntü kalitesi ve gecikme süresinde kablolu benzeri performansa kavuştu.

Tabii arada bazı ufak tefek sorunlar da çıkmadı değil. Mesela büyük ihtimalle modem ve yönlendiricinin ara yüzü aynı IP bloğunda rekabet ettikleri için modem bağlıyken çoğu zaman yönlendiricinin yapılandırma sayfasına girmek mümkün olmuyor. TP-Link’in Tether mobil uygulaması bile bağlı olduğu cihazı bulamıyor. Yapılandırmayı değiştirmek için asıl modemi kapatıp cihazı ağda yalnız bırakmanız gerekiyor. Muhtemelen detay bir iki ayarla düzelen bir şeydir ama ben bulamadım. Neyse ki yapılandırma dediğiniz şeyi bir kere yapıp geçiyorsunuz da çok dert olmuyor.

Bir de 2,4Ghz ile 5GHz arasında aynı SSID ile otomatik geçiş yapabildiğiniz otomatik Wi-Fi konfigürasyonunda cihazlar 2,4GHz ile 5GHz arasında geçiş yaparken anlık olarak boşluğa düşüyor. Örneğin cep telefonu 5GHz daha hızlı diye ona bağlanmaya öncelik verirken, modem uzaklaşıp 2,4GHz’e atlamak zorunda kaldığında bir anlığına mobil veriye geçtiği oluyor. Kaş Kalkan arası arabayla giderken viraj dönüşü cep telefonunda “Yunanistan’a hoş geldiniz” mesajı görmek gibi. Sadece evin içinde gezen ve modemin uzağına doğru yol alan akıllı telefon gibi cihazlarda karşınıza çıkan, kullanım sırasında pek de rahatsız etmeyen bir durum.

Başka Neler Var? / TP-Link VR2100 İncelemesi

 

Bunlar işin özellikle beni ilgilendiren, kullanırken fark ettiren tarafı. Ama tabii cihaz kapsam ve hızdan ibaret değil. Ayarların derinlerine indikçe ilginç detaylarla karşılaşıyorsunuz. Mesela oldukça kapsamlı bir şekilde ayarlayabildiğiniz, evinize gelen misafirleri kendi ağınıza karıştırmadan internet hizmeti sunabilen bir misafir ağ özelliği var. Ayrıca gelişmiş trafik yönlendirme seçenekleriyle cihaz veya uygulama özelinde bant genişliği toleransını değiştirebiliyorsunuz. Mesela çocuğun bilgisayarı internete bağlandı, ders çalışırken başka işler engellemesin diye bant genişliğinde aslan payını o cihaza ayırabiliyorsunuz. Veya herhangi bir diğer cihazda Netflix çalıştı, bunun hızını şunun altına düşürme ki ağız tadıyla bir film izleyelim diyebiliyorsunuz. Bunun yanında ebeveyn filtresi, süre sınırlaması, VPN bağlantısı gibi özelliklerin hepsi mevcut.

Ek bir özellik olarak cihazın yanında bir USB 3.0 yuvası da yer alıyor. Buraya eklediğiniz bir cihaz, örneğin bir yazıcı veya sabit disk tüm ev cihazlarına hizmet verebildiği gibi, 4G yönlendirici bağlarsanız mobil internetinizi evdeki tüm cihazlara paylaştırabiliyorsunuz.

Son bir not olarak cihazın üzerindeki Ethernet yuvalarının tamamının Gigabit hızında olduğunu belirtelim.

Sonuç

Evinize veya işyerinizde kablolu veya fiber internet kullanıyorsanız, modemin yanında kapladığı alanı ve ek priz ihtiyacını dert etmediğiniz sürece TP-Link VR2100 evdeki kablosuz internetinizin kapsamını, hızını ve yeteneklerini artırmaya yarayan güzel ve becerikli bir ürün. Evde zaten ADSL bağlantınız varsa da mevcut modeminizin üzerine bir ton yeni özellik ekleyecektir. Fonksiyonları yerinde, tasarımı hoş, konsoluna erişebildiğiniz sürece yapılandırması ve yönetimi de oldukça kolay, yaklaşık 900 lira fiyat bandında bulunabiliyor.

Evinizin veya ofisinizin internetini hem hız hem kapsam olarak genişletme planlarınız varsa, TP-Link VR2100’ü rahatlıkla alternatifleriniz arasına alabilirsiniz.

Yazar: Levent DAŞKIRAN / KAYNAK

Satmak istediğiniz ikinci el elektronik ürününüz var ise buradan ilgili konumuza ulaşabilirsiniz.

 

ikincielfiyat

ikincielfiyat.com 2008 yılında istanbul içi hizmet vermeye başlamıştır. Vizyon olarak benimsediğimiz altın kural müşteri memnuniyeti ve sürekliliktir. 2008 den bu yana sayısız cihaz satın alımını %100 müşteri memnuniyeti ile gerçekleştirdik. Satmak istediğiniz Telefonunuzu, note bookunuzu, laptopunuzu, bilgisayarınızı, fotoğraf makinenizi, oyun konsolunuzun resimlerini bizlere 0 (552) 453 51 52 numaralı whatsapp hattımızdan gönderin teklif verelim kabul ederseniz adresinizden 30 dakika içerisinde nakit olarak alalım. (✔) En yüksek Fiyat (✔) Anında Nakit ödeme (✔) 30 Dakikada Satın alım İstanbulda her noktaya hizmet vermekteyiz.

60 thoughts on “TP-Link VR2100 İncelemesi

  • Lale TEZCAN

    Gayet güzel ürün tavsiye ederim

    Yanıtla
  • PERFORMANS

    Performansı evet gayet güzel, ama iş fiyata gelince çokta hak etmediğini düşünüyorum.

    Yanıtla
  • SelimCem

    güzel ürün beğeniyorum ben fakat betonerme yerlerde zorlayabilir.

    Yanıtla
  • Montaj

    Alacağım bir tane kulananlar yorum yapabilir mi ?

    Yanıtla
  • Pertiperti

    ürün bende var memnun değilim

    Yanıtla
  • Peker

    Ürün gayet güzel abi

    Yanıtla
  • Serkan AK

    Ben memnunum herkese tavsiye ederim.

    Yanıtla
  • Furkan KALELİ

    Bunu mu alsam xiaomi modellerinemi yönelsem bilemedim.

    Yanıtla
  • Furkan Tekin

    xiaomi 10 basar buna

    Yanıtla
  • ZUBUZERATTA

    Güzel abi.

    Yanıtla
  • Şule K.

    xiaominin yarı fiyatına olan ürünü daha kaliteli demedi demeyin.

    Yanıtla
  • Tuncay

    Valla hiç karalamayın gayet başarılı bir ürün.

    Yanıtla
  • Serkan

    Gayet güzel ürün abi hiç b.k atmayın.

    Yanıtla
  • Sercan

    Betonerme evlerde sıkıntı çıkartsada gayet kullanışlı ürün aslında. Ofiste kullanmaya başladık (Alçıpan bölmelerden oluşmakta) Çok geniş bir çekim gücü mevcut.

    Yanıtla
  • PAPİÇÜLO

    Tavsiye ederim.

    Yanıtla
  • Sinemasever

    Ürün bende bolca soru işareti bıraktı. Fiyatına göre deymez sanki ya o kadar farklı alternatif varki

    Yanıtla
  • A101 Kasiyeri

    Denemek lazım güvenemedim.

    Yanıtla
  • Lüle BABA

    Ürün gayet iyi 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

    Yanıtla
  • Semra

    1 seneye yakındır kullanıyorum sıkıntı yok tavsiye ederim yaklaşık 10 kişi bağlanıyoruz herhangi bir kasma takılma yaşamadık

    Yanıtla
  • Kerim

    Şiddet ile tavsiye edilir millet gayet iyi

    Yanıtla
  • Biker

    xiaomi rooterlar tercihimdir yaramaz

    Yanıtla
  • Alican

    sevemedim bir türlü bence ücret haketmiyor

    Yanıtla
  • Geri bildirim: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı | Blog | ikincielfiyat.com

  • Sürekli Güncel Viski Fiyatları
    9 Haziran 2021 Tarihinde Güncellendi. Viski Fiyatı, Viski güncel fiyat listesi araması yapan takipçilerimiz için zamlı viski fiyatı ne kadar oldu sorusunun cevabını marka marka ayırarak hangi Viski fiyatı ne kadar sorunuza en güncel bilgileri derledik. En ucuz ve en pahalı Viski fiyat listemizde Viski markaları ve tekel büfe, migros, metro ve carrefoursa gibi mağazalardan viski satış fiyatları listesi özellikle tek tek gezilerek hazırlandı. İşte güncel viski fiyatları sizlerle.

    Yanıtla
  • Sürekli Güncel Viski Fiyatları
    9 Haziran 2021 Tarihinde Güncellendi. Viski Fiyatı, Viski güncel fiyat listesi araması yapan takipçilerimiz için zamlı viski fiyatı ne kadar oldu sorusunun cevabını marka marka ayırarak hangi Viski fiyatı ne kadar sorunuza en güncel bilgileri derledik. En ucuz ve en pahalı Viski fiyat listemizde Viski markaları ve tekel büfe, migros, metro ve carrefoursa gibi mağazalardan viski satış fiyatları listesi özellikle tek tek gezilerek hazırlandı. İşte güncel viski fiyatları sizlerle.

    Yanıtla
  • Gloria Jeans Menü Fiyatları
    2021 Güncel Gloria Jeans Menü Fiyatları
    Türkiyenin bir çok bölgesinde bulunan Gloria Jeans Coffees, kullanıcıların keyifli vakit geçirdiği kafedir. Gloria Jeans Menü Fiyatları nı merak eden kullanıcılar için sitemiz Gloria Jeans Menü Fiyatı bilgisini hazırladı ve sizler için Gloria Jeans Menü Fiyatlarını paylaştı. Bu yazımızdan güncel Gloria Jeans Menü Fiyatları‘nı öğrenebilirsiniz.

    Yanıtla
  • Viski Fiyatları
    Sürekli Güncel Viski Fiyatları
    9 Haziran 2021 Tarihinde Güncellendi. Viski Fiyatı, Viski güncel fiyat listesi araması yapan takipçilerimiz için zamlı viski fiyatı ne kadar oldu sorusunun cevabını marka marka ayırarak hangi Viski fiyatı ne kadar sorunuza en güncel bilgileri derledik. En ucuz ve en pahalı Viski fiyat listemizde Viski markaları ve tekel büfe, migros, metro ve carrefoursa gibi mağazalardan viski satış fiyatları listesi özellikle tek tek gezilerek hazırlandı. İşte güncel viski fiyatları sizlerle.

    Yanıtla
  • Viski Fiyatları
    Sürekli Güncel Viski Fiyatları
    9 Haziran 2021 Tarihinde Güncellendi. Viski Fiyatı, Viski güncel fiyat listesi araması yapan takipçilerimiz için zamlı viski fiyatı ne kadar oldu sorusunun cevabını marka marka ayırarak hangi Viski fiyatı ne kadar sorunuza en güncel bilgileri derledik. En ucuz ve en pahalı Viski fiyat listemizde Viski markaları ve tekel büfe, migros, metro ve carrefoursa gibi mağazalardan viski satış fiyatları listesi özellikle tek tek gezilerek hazırlandı. İşte güncel viski fiyatları sizlerle.

    Yanıtla
  • A101 Pasta Keki Fiyatları
    2021 A101 Pasta Keki Fiyatları
    A101 Pasta Keki fiyat 2021 araştırması yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Sizler için A101 Mozaik Pasta fiyat ile ilgili araştırmalarımızı yaptık ve A101 mağazalarından bilgi aldık. Ülkemizde en çok tüketilen malzemelerden olan A101 Pasta Keki de yeni zam oranlarından etkilendi. Peki Güncel ve Zamlı A101 Mozaik Pasta Fiyatları 2021 yılında ne kadar olacak ? Sizler için hazırladığımız yazımızda güncel A101 Pasta Keki fiyatları yer almaktadır. A101 Mozaik Pasta fiyat 2021 yılında güncel olarak A101 mağazalarından araştırılmıştır. işte Güncel A101 Pasta Keki Fiyatları;

    Yanıtla
  • iPhone 13 Fiyatları
    Güncel iphone 13 Fiyatları
    Önümüzdeki sene tanıtımı yapılacak olan apple’in iPhone 13 marka telefonunun fiyatı internete sızdırıldı. iphone 13 fiyatı, iphone 13 fiyatları, iphone 13 kaç tl araştırmalarını sizler için yaptık. Sitemizden model özellikleri ve fiyat bilgilerine ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.
    iphone 13 Özellikleri
    Digitimes’ın Apple tedarikçilerine dayandırdığını haberine göre, yeni iPhone 13 modelinin kamerası bir önceki nesillere göre çok daha iyi olacak. Apple’ın tedarikçilerine ihtiyaç duyulan aktüatör (VCM) sayısının yüzde 40 daha fazla olacağını söylediği belirtildi. Ayrıca ortaya çıkan diğer iddialara göre iPhone 12 Max’e özel sunulan optik görüntü sabitleme 13 modellerinde standart olacak. Ayrıca Apple yeni iPhone 13 için 6 parçalı bir lens kullnacak. Bu lens yapısı f/1.8 diyafram açıklığına sahip olacak.

    Sputnik’te yer alan habere göre yeni iPhone 13 ailesinin fiyat listesini paylaştı. Buna göre, yeni iPhone serisi, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max adı altında dört farklı şekilde piyasaya sürülecek.

    iphone 13 pro max fiyatları
    iphone 13 pro max fiyatları
    Mini ve temel sürümün her biri 4 GB RAM ve 64, 128 ve 256 GB flash bellek alacak. Pro ve Pro Max amiral gemisi akıllı telefonlar 6 GB RAM ile donatılacak ve 128, 256, 512 GB ve hatta 1 TB flash belleğe sahip versiyonlarda sunulacak.
    Apple‘ın yakın zamanda tanıtması beklenilen iPhone 13 fiyatlarının sızdırıldığı öne sürüldü. Apple tüketicilerinin gündeminde yer alan iPhone 13 önemli bazı değişiklikler ile kullanıcıları ile buluşacak.

    Yanıtla
  • Windows 11 Fiyatı Nedir?
    Yeni Çıkan Windows 11 Fiyatı Nedir?
    Xda gibi formlara sızan Windows 11 indirilmeye başladı. Windows 11 fiyatı, windows 11 ne kadar, windows 11 indir gibi arayışlarınızı karşılamak amacıyla bu konuyu hazırladık. Şahsımca mac os tarzına iyice bürünmüş durumda. Windows 11 fiyatı nedir?, windows 11 nereden indirebilirim gibi sorularınız varsa doğru yerdesiniz yazımızın devamında hepsini paylaşıyoruz. Paylaştığımız görseller windows 11 e aittir !

    Sızdırılan ISO dosyası resmi olmadığı için indirip kurmanızı önermiyoruz. Sorumluluğu üzerinize alarak indirmek istiyorsanız yazı sonunda indirme bağlantılarını ekledik. Merak edenler için bu sürümü kurup ekran görüntüleri aldık.

    Yanıtla
  • Windows 11 Fiyatı Nedir?
    Yeni Çıkan Windows 11 Fiyatı Nedir?
    Xda gibi formlara sızan Windows 11 indirilmeye başladı. Windows 11 fiyatı, windows 11 ne kadar, windows 11 indir gibi arayışlarınızı karşılamak amacıyla bu konuyu hazırladık. Şahsımca mac os tarzına iyice bürünmüş durumda. Windows 11 fiyatı nedir?, windows 11 nereden indirebilirim gibi sorularınız varsa doğru yerdesiniz yazımızın devamında hepsini paylaşıyoruz. Paylaştığımız görseller windows 11 e aittir !

    Sızdırılan ISO dosyası resmi olmadığı için indirip kurmanızı önermiyoruz. Sorumluluğu üzerinize alarak indirmek istiyorsanız yazı sonunda indirme bağlantılarını ekledik. Merak edenler için bu sürümü kurup ekran görüntüleri aldık.

    Yanıtla
  • Boya Badana Fiyatları
    2021 İlk Çeyrek Boya Badana Fiyatları
    Merhaba! kimi zaman yenilenmesi için kimi zamanda tamirat tadilat için hepimiz evimize boya badana yaptırmaktayız. Boya badana yaptırmak istediğimiz zaman Boya Badana Fiyatları, Boyacı Fiyatları, Boya Fiyatları, Boya Ustası fiyatları gibi aramaları internette araştırmaktayız. Bizlerde sizin için 2021 Boya Badana Fiyatlarını araştırdık.

    Güncel Boya Badana Fiyatları
    Evinizin büyüklüğü ve fazladan tamir işleri fiyatları etkilemektedir.
    BOYA BADANA NEDİR?
    Boya badana nedir sorusunu yanıtlayabilmemiz için evvela boya nedir ve badana nedir sorularını yanıtlayalım.

    BOYA NEDİR?
    Boya, eşyalara ve cisimlere renk vermek ve dış etkenlere karşı koruma amacı ile sürülen kimyasal maddelerin karıştırılması ile elde edilen maddeye boya denir.

    BADANA NEDİR?
    Duvar boyamak için boyanın içerisine su veya solvent eklenerek boyama işine badana denir. Badana kelimesi Fransızca badigeonne kelimesinden gelir.

    Ev veya iş yerlerimizde renk değiştirme veya eskiyen boyanın yenilenmesi amacı ile satın almış olduğumuz boyanın su ve solventle karıştırılıp inceltilmesi ile beraber, rulo ya da fırça vasıtası ile duvara sürme işlemine boya badana denir.

    BOYA BADANA NASIL YAPILIR?
    Ev veya iş yerinizde boya badana yaptırmayı düşünüyorsanız, boya badananın ne şekilde yapılması gerektiğini de bilmeniz gerekmektedir. Bunun için evinizi boyam öncesinde bilmeniz gerekenler yazımızı okumanızda yarar vardır. Daha sonra da eviniz için boya rengini nasıl seçmelisiniz yazımız sizin için yararlı olacaktır. Kullanmayı düşündüğünüz boya çeşidi içinde Boya Badana Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gereken En Son Boya Teknolojileri Nelerdir yazımızla de boya türüne karar vermelisiniz. Şimdi de sırada boya badanayı kimin yapması gerektiğine ilişkin hazırladığımız Profesyonel Boya Ustası Ve Kaliteli Boya İle Evlerde Neler Değişir yazımızla de boyacı ustası kararı vermelisiniz.

    Bu yazılarımızı okuduktan sonra kısaca sizlere boya badana nasıl yapılır ın cevabını verelim.

    Kaliteli ve Sorunsuz Boya Badana Nasıl Yapılır?
    Evinizde hangi odada ne renk boya ve boyanın çeşidine karar vermelisiniz.

    Boya badana yapacak ustayı doğru bir biçimde seçmelisiniz.

    Anlaştığınız boyacı ustası veya uzman boya badana firması ile protokol imzalamalısınız. Sözleşmede anlaştığınız boya badana bedeli, başlama ve bitirme tarihleri mutlaka olmalıdır. Kullanılacak olan boya markası da bu protokolde yer almalıdır.

    Boya badana yapacak olan usta veya uzman firma evinizde keşif yapmalıdır. Gerekli bütün ihtiyaçları belirlemelidir.

    Sözleştiğiniz tarih boyunca evinize gelen ustalar evvela eşyalarınızı boya yapmaya engel olmayacak şekilde toplamlıdır. Daha sonra üzerine koruma naylonu sermelidir. Bu sayede fırça veya rulodan gelecek olan boyaların zararlarını eşyalarınızdan korumuş olursunuz.

    Daha sonra zeminleri korum naylonu ile örtmelidirler.

    Süpürgelik kenarlarına kağıt bantla naylon yapıştırılmalıdır.

    Yanıtla
  • Boya Badana Fiyatları
    2021 İlk Çeyrek Boya Badana Fiyatları
    Merhaba! kimi zaman yenilenmesi için kimi zamanda tamirat tadilat için hepimiz evimize boya badana yaptırmaktayız. Boya badana yaptırmak istediğimiz zaman Boya Badana Fiyatları, Boyacı Fiyatları, Boya Fiyatları, Boya Ustası fiyatları gibi aramaları internette araştırmaktayız. Bizlerde sizin için 2021 Boya Badana Fiyatlarını araştırdık.

    Güncel Boya Badana Fiyatları
    Evinizin büyüklüğü ve fazladan tamir işleri fiyatları etkilemektedir.
    BOYA BADANA NEDİR?
    Boya badana nedir sorusunu yanıtlayabilmemiz için evvela boya nedir ve badana nedir sorularını yanıtlayalım.

    BOYA NEDİR?
    Boya, eşyalara ve cisimlere renk vermek ve dış etkenlere karşı koruma amacı ile sürülen kimyasal maddelerin karıştırılması ile elde edilen maddeye boya denir.

    BADANA NEDİR?
    Duvar boyamak için boyanın içerisine su veya solvent eklenerek boyama işine badana denir. Badana kelimesi Fransızca badigeonne kelimesinden gelir.

    Ev veya iş yerlerimizde renk değiştirme veya eskiyen boyanın yenilenmesi amacı ile satın almış olduğumuz boyanın su ve solventle karıştırılıp inceltilmesi ile beraber, rulo ya da fırça vasıtası ile duvara sürme işlemine boya badana denir.

    BOYA BADANA NASIL YAPILIR?
    Ev veya iş yerinizde boya badana yaptırmayı düşünüyorsanız, boya badananın ne şekilde yapılması gerektiğini de bilmeniz gerekmektedir. Bunun için evinizi boyam öncesinde bilmeniz gerekenler yazımızı okumanızda yarar vardır. Daha sonra da eviniz için boya rengini nasıl seçmelisiniz yazımız sizin için yararlı olacaktır. Kullanmayı düşündüğünüz boya çeşidi içinde Boya Badana Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gereken En Son Boya Teknolojileri Nelerdir yazımızla de boya türüne karar vermelisiniz. Şimdi de sırada boya badanayı kimin yapması gerektiğine ilişkin hazırladığımız Profesyonel Boya Ustası Ve Kaliteli Boya İle Evlerde Neler Değişir yazımızla de boyacı ustası kararı vermelisiniz.

    Bu yazılarımızı okuduktan sonra kısaca sizlere boya badana nasıl yapılır ın cevabını verelim.

    Kaliteli ve Sorunsuz Boya Badana Nasıl Yapılır?
    Evinizde hangi odada ne renk boya ve boyanın çeşidine karar vermelisiniz.

    Boya badana yapacak ustayı doğru bir biçimde seçmelisiniz.

    Anlaştığınız boyacı ustası veya uzman boya badana firması ile protokol imzalamalısınız. Sözleşmede anlaştığınız boya badana bedeli, başlama ve bitirme tarihleri mutlaka olmalıdır. Kullanılacak olan boya markası da bu protokolde yer almalıdır.

    Boya badana yapacak olan usta veya uzman firma evinizde keşif yapmalıdır. Gerekli bütün ihtiyaçları belirlemelidir.

    Sözleştiğiniz tarih boyunca evinize gelen ustalar evvela eşyalarınızı boya yapmaya engel olmayacak şekilde toplamlıdır. Daha sonra üzerine koruma naylonu sermelidir. Bu sayede fırça veya rulodan gelecek olan boyaların zararlarını eşyalarınızdan korumuş olursunuz.

    Daha sonra zeminleri korum naylonu ile örtmelidirler.

    Süpürgelik kenarlarına kağıt bantla naylon yapıştırılmalıdır.

    Yanıtla
  • Boya Badana Fiyatları
    2021 İlk Çeyrek Boya Badana Fiyatları
    Merhaba! kimi zaman yenilenmesi için kimi zamanda tamirat tadilat için hepimiz evimize boya badana yaptırmaktayız. Boya badana yaptırmak istediğimiz zaman Boya Badana Fiyatları, Boyacı Fiyatları, Boya Fiyatları, Boya Ustası fiyatları gibi aramaları internette araştırmaktayız. Bizlerde sizin için 2021 Boya Badana Fiyatlarını araştırdık.

    Güncel Boya Badana Fiyatları
    Evinizin büyüklüğü ve fazladan tamir işleri fiyatları etkilemektedir.
    BOYA BADANA NEDİR?
    Boya badana nedir sorusunu yanıtlayabilmemiz için evvela boya nedir ve badana nedir sorularını yanıtlayalım.

    BOYA NEDİR?
    Boya, eşyalara ve cisimlere renk vermek ve dış etkenlere karşı koruma amacı ile sürülen kimyasal maddelerin karıştırılması ile elde edilen maddeye boya denir.

    BADANA NEDİR?
    Duvar boyamak için boyanın içerisine su veya solvent eklenerek boyama işine badana denir. Badana kelimesi Fransızca badigeonne kelimesinden gelir.

    Ev veya iş yerlerimizde renk değiştirme veya eskiyen boyanın yenilenmesi amacı ile satın almış olduğumuz boyanın su ve solventle karıştırılıp inceltilmesi ile beraber, rulo ya da fırça vasıtası ile duvara sürme işlemine boya badana denir.

    BOYA BADANA NASIL YAPILIR?
    Ev veya iş yerinizde boya badana yaptırmayı düşünüyorsanız, boya badananın ne şekilde yapılması gerektiğini de bilmeniz gerekmektedir. Bunun için evinizi boyam öncesinde bilmeniz gerekenler yazımızı okumanızda yarar vardır. Daha sonra da eviniz için boya rengini nasıl seçmelisiniz yazımız sizin için yararlı olacaktır. Kullanmayı düşündüğünüz boya çeşidi içinde Boya Badana Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gereken En Son Boya Teknolojileri Nelerdir yazımızla de boya türüne karar vermelisiniz. Şimdi de sırada boya badanayı kimin yapması gerektiğine ilişkin hazırladığımız Profesyonel Boya Ustası Ve Kaliteli Boya İle Evlerde Neler Değişir yazımızla de boyacı ustası kararı vermelisiniz.

    Bu yazılarımızı okuduktan sonra kısaca sizlere boya badana nasıl yapılır ın cevabını verelim.

    Kaliteli ve Sorunsuz Boya Badana Nasıl Yapılır?
    Evinizde hangi odada ne renk boya ve boyanın çeşidine karar vermelisiniz.

    Boya badana yapacak ustayı doğru bir biçimde seçmelisiniz.

    Anlaştığınız boyacı ustası veya uzman boya badana firması ile protokol imzalamalısınız. Sözleşmede anlaştığınız boya badana bedeli, başlama ve bitirme tarihleri mutlaka olmalıdır. Kullanılacak olan boya markası da bu protokolde yer almalıdır.

    Boya badana yapacak olan usta veya uzman firma evinizde keşif yapmalıdır. Gerekli bütün ihtiyaçları belirlemelidir.

    Sözleştiğiniz tarih boyunca evinize gelen ustalar evvela eşyalarınızı boya yapmaya engel olmayacak şekilde toplamlıdır. Daha sonra üzerine koruma naylonu sermelidir. Bu sayede fırça veya rulodan gelecek olan boyaların zararlarını eşyalarınızdan korumuş olursunuz.

    Daha sonra zeminleri korum naylonu ile örtmelidirler.

    Süpürgelik kenarlarına kağıt bantla naylon yapıştırılmalıdır.

    Yanıtla
  • Boyacı Fiyatları
    Güncel Boyacı Fiyatları / Sürekli Güncel
    Pandemi döneminde evlerimizde daha çok vakit geçirdik. Bu doğrultuda evlerimizdeki eksiklikler daha çok göze çarpmaya başladı. Boya yaptırmak isteyen kişiler internetten Boyacı Fiyatları, Boya badana fiyatlarını araştırmaya başladılar. Bizde fiyatinedir.net olarak Tadilat Kategorimizi oluşturduk ve takipçilerimize bu merakını gidermek amacıyla boyacı fiyatları bilgisini paylaşmaya karar verdik. Yazımızın devamını okuyarak Boya fiyatları, Boyacı Fiyatları, boyacı ustası fiyatlarını öğrenebilir bilgi alabilirsiniz.

    Boyacı Fiyatları (Kampanyalı)
    Sizler için ortalama belirlediğimiz boyacı fiyatları aşağıdaki gibidir. Bulunduğunuz il ve ilçeye göre fiyatlarda ufak değişiklikler olabilir.

    1+1 Daire 850 TL
    2+1 Daire 950 TL
    3+1 Daire 1100 TL
    4+1 Daire 1250 TL
    4+1 üzeri Daire 1500 TL (Oda sayısına göre fiyat artacaktır.)
    Belirttiğimiz fiyatlarda Boya, Malzeme, İşçilik ve lokal tadilat dahildir.

    Boyacı Fiyatları(Tam Silinen Su Bazlı Saten Boya)
    1+1 Daire 950 TL
    2+1 Daire 1100 TL
    3+1 Daire 1200 TL
    4+1 Daire 1400 TL
    4+1 üzeri Daire 1700 TL (Oda sayısına göre fiyat artacaktır.)
    Belirttiğimiz fiyatlarda Boya, Malzeme, İşçilik ve lokal tadilat dahildir.

    Kullanılan Markalar
    Polisan
    Marshall
    Dyo
    Filli Boya
    Boya Nasıl Yapılır
    Boya badana yapılmadan önce koruma örtüleri, süpürgelik, kapı bantları yapılıp tadilatları yapılır. Duvarda kazınması gerekli bölümler kazınır. Duvarı pürüzsüz hale getirip gerekli dönüşümler ile astar yapılıp boyası yapılır. Yukarıda belirttiğimiz fiyatlar içerisinde bu uygulamalarda yapılmaktadır. Bu fiyatlar doğrultusunda ilgili firma önce bu işlemleri yapıp sonra boya hizmetini vermektedir.

    Yaşam alanlarınızı yenilemek için en iyi ve büyük hareket, boya badana yapmaktır. Eviniz temizlenir, yenilenir ve bambaşka bir ruha kavuşur. Üstelik uzun soluklu bir değişim yapmış olursunuz. Öncesinde boya badana nasıl yapılır ve incelikleri nelerdir konusunda gerekli bilgileri edinmelisiniz.

    Boya badana nasıl yapılır?
    Boya badana işlemleri için evin boş olması, işlerinizi çok kolaylaştırır. Ancak eşyalarınız varsa da ona göre plan yapabilirsiniz. Eşyalarınızı bir araya toplayın ve üstlerini brandayla boya koruma örtüsü ile örtün. Eşyaları bir araya topladıktan sonra, geri kalan boş zeminleri de Yerleri de aynı şekilde zemin koruma brandaları kaplayın ki, boyama esnasında zeminlere boya damlmasın, sıçramasın, aynı şekilde bulaşma yolu ile zeminler kirlenmesin lekelenme olmasın. Tavanla duvarın birleştiği noktalara, boyanması istenilmeyen pencere kasa kenarları, kapı pervazları, sabit dolap ve benzeri yüzeylere cam ve kapıların kenarlarına maskeleme bantı çekilmek sureti ile koruma altına alınmalıdır ince bant çekin. Böylece boyama sırasında sadece çerçevelenmiş alana uygulama yapabilirsiniz. Duvar boyama işlemi bittikten 2-3 saat sonra koruma amaçlı çekilen bantları sökün ince bantları çıkarın ve o bölgeleri de ince fırça ile boyayın. Böylece titizlikle boyama işlemlerini gerçekleştirmiş olacaksınız.

    Duvar boyarken nelere dikkat etmelisiniz?
    Boyama uygulamasında yapmanız gereken ilk işlem astar atmak olacaktır. Astar, boya ile duvar arasında tampon görevi görmektedir. Çünkü su ve nem geçirimini azaltır ve böylece duvarlarınızın daha sağlıklı olmasını sağlar. Filli Boya nın astar ürünlerine göz atarak yüzeye ve son kat boyaya en uygun, ihtiyacınız olan ürünü seçerek uygulayabilirsiniz. Ürün seçerken evinizin metrekaresini de göz önünde bulundurmayı unutmayın. Ürün sarfiyat bilgisine web sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Astar inceltmesini mutlaka etiket bilgisi doğrultusunda yapmalısınız.

    Yanıtla
  • Piranha ip Kamera A101 Fiyatı
    A101 Piranha ip Kamera Fiyatı, a101 ip kamera, a101 piranha ip kamera, a101 piranha ıp kamera, piranha ip kamera a101 gibi merak ettiğiniz soruları gidermek amacıyla bu yazımızı hazırladık. A101 raflarında yer alan özellikle bebekli ailelerin tercih ettiği A101 Piranha ip Kamera özelliklerini ve fiyatını sizler için araştırdık ve bu yazımızda paylaştık. Piranha markasına ait 9625 ip Kamera A101 raflarında yer alarak bizleri heyecanlandırdı. Bebekli aileler bebeklerini sürekli takip edebilmek amacıyla telefon bağlantısıyla kontrol edilebilen ip kamera kamerayı çokça tercih etmektedir. Bu doğrultuda A101 Piranha ip Kamera Fiyatı merak edilmektedir. Fiyat bilgisi yazımızın devamında !

    Yanıtla
  • 2021 Güncel Bim Deterjan Fiyatları
    Bim Deterjan fiyatı merak eden kullanıcılarımız için Güncel Bim Deterjan Fiyatları araştırması sağladık. Merak eden kullanıcılar için Bim Deterjan Fiyatları yazımızı paylaşmaktayız. Bim Deterjan ile ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızdan bulabilirsiniz. Özellikle ev hanımlarının vazgeçilmezi olan deterjan fiyatlarını sizleri çok bekletmeden paylaşalım.

    Yanıtla
  • 2021 Güncel Bim Deterjan Fiyatları
    Bim Deterjan fiyatı merak eden kullanıcılarımız için Güncel Bim Deterjan Fiyatları araştırması sağladık. Merak eden kullanıcılar için Bim Deterjan Fiyatları yazımızı paylaşmaktayız. Bim Deterjan ile ilgili merak ettiklerinizi bu yazımızdan bulabilirsiniz. Özellikle ev hanımlarının vazgeçilmezi olan deterjan fiyatlarını sizleri çok bekletmeden paylaşalım.

    Yanıtla
  • 2021 Köfteci Yusuf Burger Fiyatları
    Son dönemde köfte şubeleri ile sıkça karşılaştığımız mağaza hakkında biraz bilgi vererek konuyu aktaralım. Köfteci Yusuf Avm tarzı yerlerde yerini alarak düşük fiyat kaliteli ve hızlı hizmeti benimseyen bir marka haline gelmiştir. Köfteci Yusuf Burger Fiyatı, Köfte ekmek, porsiyon köfte ile başlayıp çeşitli meze ve ikramları ile de beğeni topladı. Bu yazımızda ise popüler hale gelen köfteci yusuf burger fiyatları başlığından bahsedeceğiz.

    Yanıtla
  • 2021 Giresun Fındık Fiyatları
    Fındık Türkiye de dahil olmak üzere Dünya’nın bir çok yerinde üretimi yapılan bir tahıl türüdür. Özellikle çikolatanın da üretiminin ardından çok büyük sükse kazanan fındık ülkemizde de Karadeniz bölgesinde yetiştirilmektedir. Giresun Fındık Fiyatları fındık piyasasında fiyat belirleyicidir. En fazla Samsun, Giresun, Ordu illerimizde üretimi yapılan fındık, ilaç sanayi de dahil olmak üzere bir çok sektöre satılıp birden fazla yerden kullanılmaktadır.

    Yanıtla
  • A101 Tahin Pekmez Fiyatları 2021
    Özellikle kış ayları geldiğinde tüketilen bu muazzam besin için değerlendirme yazısı yayınladık. Mevsimine göre kullanmak elbette doğru olmayacaktır ancak içinizi ısıtacak, güç ve enerji verecek bir üründür. Bu konumuzda yer alacak bilgiler A101 tahin pekmez fiyatları ve a101’de satılan tahin pekmez markaları, a101 tahin pekmez ne kadar aramalarına yanıt olacaktır.

    Yanıtla
  • 360 Kule Kafe Menü Fiyatları
    Çamlıca bölgesine inşa edilen Çamlıca Kulesinin restorant ve kafe kısmı hizmete açıldı. Çamlıca kulesi menü fiyatları, 360 Kule kafe menü fiyatları, Çamlıca kulesi menü gibi soruları merak eden vatandaşlar için araştırma yapıp Çamlıca Kulesi Restorant Menü Fiyatlarını sizler için derledik. Yazımızın devamından 360 Kule kafe Menü fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Yazımızın devamından Güncel Almanya Araba fiyatları, Almanya Araba fiyatı, Almanya Araba ne kadar? Almanya Araba kaç para, zamlı Almanya Araba fiyatları. Almanya Araba fiyat bilgisi, 2021 Almanya Araba fiyatları gibi sorularınızın yanıtlarına ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat araştırmasını sağlayabilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan 2021 Güncel Almanya Araba Fiyatları listemizi paylaşalım

    Yanıtla
  • Ukrayna Telefon Fiyatları merak ediyor ve araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Sizler için güncel ve doğru Ukrayna Telefon fiyatı ile ilgili araştırma yaptık ve ilgili kurumlardan doğru ve güncel bilgileri aldık. Ülkemizde fiyatı nedir alanında en çok araştırılan konulardan olan Ukrayna Telefon Fiyatlarının da son zamlardan sonraki fiyatını araştırdık. Peki Güncel ve Zamlı Ukrayna Telefon Fiyatları 2022 yılında ne kadar olacak?, Ukrayna Telefon Fiyatı ne kadar? Yazımızda güncel Ukrayna Telefon fiyat bilgisi yer almaktadır. Ukrayna Telefon fiyatı 2022 yılı içerisinde güncel olarak ilgili kurumlardan bilgi alınmıştır.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir